ΟΜΙΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

MPAMPA

Μετά από ενενήντα χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας και με την αρχή της ανάληψης της διοίκησης από την τρίτη γενιά της οικογένειας Χρηστίδη, η εταιρεία μας συνεχίζει την δυναμική αναπτυξιακή της πορεία, αφού από έναν παραδοσιακό πετρόμυλο που ιδρύθηκε το 1926, έχει εξελιχτεί σε έναν καλά οργανωμένο όμιλο επιχειρήσεων εμπορίας γεωργικών εφοδίων, αλευροβιομηχανίας, παραγωγής ζωοτροφών, εμπορίας δημητριακών και παραγωγής άρτου και αρτοσκευασμάτων.

Ζούμε σε μια εποχή όπου η ποιότητα της διατροφής έχει μεγάλη σημασία για μας και τα παιδιά μας. Στόχος μας είναι  η παραγωγή ασφαλών, ποιοτικών και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντων. Για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να ελέγχουμε την ποιότητα των πρώτων υλών μας πριν ακόμα αυτές συγκομιστούν από το χωράφι. Το τμήμα γεωργικών εφοδίων  της εταιρείας καθοδηγεί τεχνικά τους παραγωγούς έτσι ώστε το παραγόμενο προϊόν, σιτάρι, καλαμπόκι, κριθάρι κ.τ.λ. να πληρεί τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζουμε εξαρχής για την παραγωγή υψηλής ποιότητας αλεύρων, ζωοτροφών και αρτοσκευασμάτων.

Για τον ίδιο σκοπό εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό ενώ βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας για να μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα και με συνέπεια  στις απατήσεις των πελατών μας. Επιπλέον δίνουμε προτεραιότητα στα τοπικά προϊόντα ενισχύοντας την τοπική οικονομία  και  στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους τοπικούς παραγωγούς καλαμποκιού και σιτηρών.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τους πελάτες –φίλους που μας τίμησαν και εξακολουθούν να μας τιμούν προτιμώντας εμάς & τα προϊόντα μας, και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις ίδιες αρχές και αξίες που μας ανέδειξαν και μας κατέταξαν  στις πρώτες θέσεις των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας.

 

                                     Με εκτίμηση          

                       ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

       ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ